CPH Casting tilbyder casting til film, reklamefilm, TV produktioner, corporate film, printmedier, musikvideoer, voice-overs mm.

Vores database er dynamisk og rummer både professionelle skuespillere, amatørskuespillere, modeller, dansere, sangere og statister. Der kommer nye profiler til hver uge og vi sørger løbende for at få opdateret eksisterende profiler med nye billeder og data. 

Når vi caster går vi altid efter kvalitet frem for kvantitet og tager os tid til at instruere vores skuespillere. Derudover er det nemt at være kunde hos os – vi har nemlig udviklet et unikt websystem, som gør det let for alle involverede at udvælge og holde styr på større projekter, hvor man ellers kan miste overblikket.

Vores egne erfaringer på bureau-, produktions- og modelsiden gør at vi har et højt serviceniveau og altid sikrer, at vi leverer det bedste produkt, til den rette tid og inden for det aftalte budget. Vi sætter pris på et stærkt samarbejde og sørger altid for en grundig forventningsafstemning, inden opstarten af et projekt.

Vi løser gerne atypiske opgaver og elsker selv at gå på gaden og street-caste. Og så har vi en håndfuld dygtige scoutere tilknyttet, som hjælper os med at finde nye ansigter til vores opgaver.


Hvem er vi?

Til top